T.V. AND SHITS IN GREECE


Η αποθέωση της γελοιότητας

<< ΕΚΕΙ όπου η ανοησία και η γελοιότητα αποθεώθηκαν ήταν στις ψυχαγωγικές εκπομπές. Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να πολυλογεί και μη λέει τίποτε, ή μάλλον να λέει ένα σωρό αρλούμπες του τύπου «Εγώ θεωρώ ότι ανοίξαμε μια πόρτα με αυτά που έγιναν... Ας προσπαθήσουμε να μην ξεχάσουμε τον Αλέξη... Και θα δείτε στη συνέχεια πόσο εμείς εδώ θα το τηρήσουμε,γιατί είμαστε τίμιοι στις υποσχέσεις μας!».

Με την Τατιάνα Στεφανίδου να υποδύεται άθλια την πονεμένη ελληνίδα μάνα, σχολιάζοντας, ενώ προέβαλλε στιγμιότυπα όπου τα ΜΑΤ έδερναν έναν νεαρό: «Δεν μπορώ!Δεν μπορώ!Δεν μπορώ να τα βλέπω αυτά!Τι του κάνουν τώρα;Σωματικό έλεγχο; Ααααα! Τι του κάνουν;».

Με τη Δρούζα να την ανταγωνίζεται στον πόνο και να καλεί στο «Μπορώ» της (ως ειδικό;) έναν καταδρομέα που είχε γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι «Survivor». Με τη Χριστίνα Λαμπίρη να αναστενάζει βαριά ξανά και ξανά δείχνοντας την κηδεία του δολοφονημένου παιδιού μέσα από μια εκπομπή που λέγεται «Super Star»! Και να βγάζει στον αέρα των ιδιοκτήτη κέντρων νυχτερινής διασκέδασης Στηβ Κακέτση να μιλήσει για την κοινωνική επανάσταση και να καταγγείλει την κρατική ασυδοσία.

Με την Ελεονώρα Μελέτη να μένει μετεξεταστέα στην «Πρωινή Μελέτη» της όταν, επιχειρώντας να αναφερθεί με τη σειρά της στα γεγονότα, όσο και αν προσπάθησε να συγκινηθεί και να μας πείσει για τον πόνο και την αγωνία της παρέμεινε τόσο ψύχραιμη όσο όταν απαντά στις κατηγορίες που εκτοξεύει εναντίον της η άσπονδη φίλη της Εφη Θώδη.

Με τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο να εγκαταλείπουν τη συνήθη θεματολογία τους (αν πέρδεται η/ο συμβίος/α σας και άλλα τέτοια ευφάνταστα και δύσοσμα) και να παρουσιάζουν το θέμα «Πολίτες κατά ΜΑΤ».

Με τον Αlpha να αντικαθιστά την προγραμματισμένη ταινία «Επαναστάτης ποπολάρος» με τον «Νόμο 4000» με θέμα του τα οργισμένα νιάτα- ποιος ευφυής εγκέφαλος το σκέφτηκε;

Και με το Star να γράφει στο κάτω μέρος της οθόνης «Αντίο Αλέξανδρε,αντίο πρίγκιπα,αντίο μικρέ ήρωα!».
Ηρωα;
Εχασαν και οι λέξεις τη σημασία τους... >>

(ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,ΜΕΝΤΙΑ-ΒΗΜΑ-14/12/2008)