Cruise Holidays in Greece !


   Απαλλαγείτε από τις αγκυλώσεις!  

Τα μεγάλα κρουαζερόπλοια προσεγγίζουν πλέον με άνεση, χωρίς προβλήματα, τα λιμάνια δημοφιλών ελληνικών νησιών και άλλων τουριστικών προορισμών.

Η Κέρκυρα, η Ρόδος, τα Χανιά, το Κατάκολο κατακλύζονται σχεδόν καθημερινά από υψηλού επιπέδου τουρίστες, που είναι έτοιμοι να ξοδέψουν και να αναζωογονήσουν την οικονομική δραστηριότητα των προαναφερόμενων περιοχών.

Και το σημαντικότερο, μετά την απελευθέρωση του καμποτάζ, είναι ότι αυξάνεται διαρκώς το ενδιαφέρον των διεθνών εταιριών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κρουαζιέρας. Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος είναι το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στην Αθήνα τα μεγαθήρια του κλάδου από την Καραϊβική και αλλού, αναζητώντας συνεργασίες και συμφωνίες όχι μόνο για την προσέγγιση πολυτελών κρουαζεροπλοίων σε ελληνικά νησιωτικά και ηπειρωτικά λιμάνια, αλλά και για την μετατροπή τους σε βάσεις και αφετηρίες τέτοιων δραστηριοτήτων.

Τώρα αποκαλύπτεται πόσο πολιτικά μυωπική και οικονομικά ανορθολογική υπήρξε η πολιτική διατήρησης του καμποτάζ.

Γίνεται πλέον φανερό ότι οι δογματισμοί και οι αγκυλώσεις κοστίζουν ακριβά. Καιρός να απελευθερωθεί η χώρα και ιδιαιτέρως η ελληνική πολιτική απ' αυτές.

22-6-2011