''Falun Gong'': Μια σύγχρονη γενοκτονία της κινεζικής κυβέρνησης ...




Το Φάλουν Ντάφα είναι μία αρχαία κινέζικη εξάσκηση διαλογισμού (παρόμοιο με Τάι-Τσι ή Γιόγκα) που δημοσιοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1992 στην Κίνα. Η βάση της εξάσκησης είναι οι αρχές Αλήθεια, Καλοσύνη, Ανεκτικότητα. Λόγω των εκπληκτικών αποτελεσμάτων του στην υγεία αλλά και στο ηθικό επίπεδο των ανθρώπων μέχρι το 1999 το εξασκούσαν περί τα 100.000.000 άνθρωποι, τεράστιος αριθμός ακόμα και για την Κίνα. Το 1992 και 1993 είχε βραβευτεί ως η πιο επιφανής εξάσκηση τέτοιου είδους. Η πλατιά και ραγδαία διάδοσή του που αυξανόταν με τον χρόνο πιθανότατα ενόχλησε τον τότε ηγέτη του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος Τζιάγκ Ζεμίν ο οποίος στις 20 Ιουλίου 1999 με προσωπική του απόφαση το έθεσε εκτός νόμου και ξεκίνησε μία πρωτοφανή σε εύρος και αγριότητα δίωξη. Από την πρώτη στιγμή παράλληλα με την δίωξη ξεκίνησε και μία τεραστίων διαστάσεων εκστρατεία συκοφάντησης και «δαιμονοποίησης» του Φάλουν Γκονγκ. Πώς αλλιώς να δικαιολογηθεί μία δίωξη δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων και μιας γαλήνιας εξάσκησης που λίγα χρόνια πριν αναγνωριζόταν ως κάτι εξαιρετικά ωφέλιμο;
Οι δικτάτορες του ΚΚΚ απέτυχαν εντούτοις να αποθαρρύνουν τους ασκούμενους του Φάλουν Γκονγκ, επειδή οι επιθέσεις και οι κατηγορίες ήταν εντελώς αβάσιμες και ασυμβίβαστες με την προσωπική εμπειρία των ασκουμένων. Με πίστη στη διδασκαλία του κ. Λι Χονγκτζί όπου «οι άλλοι μπορεί να μας μεταχειρίζονται άσχημα, αλλά εμείς δεν μεταχειριζόμαστε τους άλλους άσχημα, ούτε αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους ως εχθρούς» οι ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ υπέμειναν ήσυχα την εχθρική συμπεριφορά και έδωσαν επανειλημμένως σε εκείνους τους προκατειλημμένους ανθρώπους τις ευκαιρίες να καταλάβουν τι σημαίνει καλλιέργεια.
Για να καταλάβει κανείς αυτή τη δίωξη, πρέπει να κατανοήσει τις δύο φύσεις που έρχονται αντιμέτωπες. Από τη μία είναι η αδίστακτη φύση του κινέζικου καθεστώτος, που εξουσιάζει με τον φόβο, τον απόλυτο έλεγχο, το ψέμα και τη βία, σε βάρος της ανθρώπινης φύσης. Όσο πιο κατεστραμμένη, διεφθαρμένη και κτηνώδης γίνεται η ανθρώπινη φύση, τόσο πιο σταθερή και σίγουρη είναι η εξουσία του. Από την άλλη, η γαλήνια, έντιμη, ελεύθερη, καθαρή και ευγενική φύση του Φάλουν Γκονγκ. Πώς θα μπορούσε να γίνει ανεχτή;
Αυτοί που αρνούνται να ενδώσουν στην πίεση αλλαγής των πιστεύω τους στέλνονται σε «κέντρα πλύσης εγκεφάλου», σε κέντρα κράτησης, σε στρατόπεδα εργασίας, σε φυλακές και σε ψυχιατρεία, όπου υποβάλλονται σε ανελέητα βασανιστήρια. Μέχρι τώρα, εκατοντάδες χιλιάδες έχουν κακοποιηθεί, περιλαμβανομένων και εγκύων γυναικών, υπερηλίκων, νεαρών παιδιών μέχρι και νηπίων, ενώ απροσδιόριστος παραμένει ο αριθμός των αγνοουμένων. Οι τελευταίες και πλέον φρικιαστικές αποκαλύψεις που γνωστοποιήθηκαν και δημοσιεύτηκαν τον Μάρτιο του 2006 αφορούν στη συστηματική αφαίρεση οργάνων (!) από ζωντανούς ασκούμενους.
Οι διαμαρτυρίες των ασκουμένων όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν πάντα ειρηνικές, δείγμα της ευγενικής τους φύσης, στοχεύοντας στο να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για το μεγαλύτερο των εγκλημάτων που είναι η δίωξη ενάντια στην συνείδηση, για αυτήν την επίθεση που στοχεύει στην καταστροφή της ανθρώπινης ουσίας.

18-2-2013
Ξενογιάννη Γιώτα

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=499023




''Falun Gong'' Logo


ΣΧΕΤΙΚΑ

Μια γενοκτονία που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1999 και συνεχίζεται ως τις μέρες μας
[ http://anixneuseis.blogspot.gr/2008/06/blog-post_7733.html ]

''Falun Gong'' - VIDEOS
[ http://www.falungong.de/videos.html ]

''Falun Gong''

ΕΙΚΟΝΕΣ για το ''Falun Gong''

www.google.gr/search

''Φάλουν Γκονγκ''

Φάλουν Γκονγκ - Μια σύγχρονη γενοκτονία.

http://www.falundafa.org/book/gre/flg_4.htm

http://www.falundafa.gr/

http://www.falundafa.gr/booksDL.html

BLOODY HARVEST-  Revised Report into Allegations of Organ Harvesting of Falun Gong Practitioners in China