Το... παλιό ΠΑΣΟΚ είναι εδώ






Επιφανή στελέχη του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ, τα οποία είχαν επιλέξει να απέχουν από το προσκήνιο των εξελίξεων, επανεμφανίζονται, βάζοντας νέες παραμέτρους στις διεργασίες της ευρύτερης Κεντροαριστεράς. 
Άννα Διαμαντοπούλου: «Παρών» για νέο κόμμα 
Με συνέντευξη στη ΝΕΤ, η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου διαμηνύει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν την εκφράζει πια και δηλώνει ανοιχτή στην προοπτική να συμμετάσχει σε έναν νέο πολιτικό σχηματισμό ο οποίος «θα εκφράζει τον κόσμο της δημοκρατικής παράταξης».
«Από το καλοκαίρι δεν συμμετείχα σε καμία διαδικασία του ΠΑΣΟΚ και δεν συμμετέχω. Το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή έχει πολύ μεγάλη αδυναμία επανεκκίνησης με τις συγκεκριμένες συνθήκες», σχολιάζει χαρακτηριστικά για το... παλιό της κόμμα.
Αίσθηση προκαλεί η αναφορά της στους εκπροσώπους των δανειστών: 

«Τρόικα τέλος. Γνωρίζουμε πώς να κάνουμε πολιτική και δεν την χρειαζόμαστε».



Αλ.Παπαδόπουλος: Αβάσιμη η αισιοδοξία, μπροστά το πλήρες τέλμα
"Το ελληνικό ευρω-δίλημμα: Διαχείριση της αυταπάτης ή κόψιμο του γόρδιου δεσμού;", είναι ο τίτλος άρθρου - παρέμβασης του Αλέκου Παπαδόπουλου, το οποίο αναρτήθηκε στην προσωπική ιστοσελίδα του. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει πλέον το Μνημόνιο ανεπαρκές, ατελές και εμβαλωματικό, επιρρίπτει ευθύνες στις ηγέτιδες τάξεις της χώρας και καταθέτει τις προσωπικές απόψεις του για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί το να γίνουμε το «ανάπηρο καθυστέρημα» της Ευρώπης.




Και ο Γιώργος Παπανδρέου... είναι εδώ
«Η μάχη συνεχίζεται», διαμηνύει στο μεταξύ ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μέσω συνεργατών του προαναγγέλλει εντονότερη παρουσία στο εσωτερικό μέτωπο. Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος για θέματα Τύπου του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ελενόπουλος, ο ΓΑΠ δεν προτίθεται να ακολουθήσει την πρακτική της σιωπής και αντίθετα πιστεύει ότι οι ιδέες και οι πολιτικές που πρεσβεύει πρέπει να ακούγονται και να συζητούνται σε όλη την Ελλάδα.


  tvxs.gr/news
24-5-2013



 ΣΧΕΤΙΚΑ

Ας κάνουν την αυτοκριτική τους, ας σιωπήσουν ...

ΓΑΠ, ένας σύγχρονος… Ναπολέων