ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ...


Ελεύθερος σε μόλις 6 μήνες ο συνεργάτης εμπόρων ναρκωτικών
- διοικητής της… «Δίωξης Ναρκωτικών» Αγρινίου, πρόεδρος αξιωματικών ΕΛΑΣ και σύζυγος υπ. βουλευτού ΠΑΣΟΚ


Το «τζιμάνι» ο Ντζιμάνης, διοικητής… ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,
πρόεδρος αξιωματικών ΕΛΑΣ Δ. Ελλάδος 
και
σύζυγος υπ. βουλευτού ΠΑΣΟΚ…

Ελεύθερος αφέθηκε ο τ. Αστυνομικός υποδιευθυντής και πρ. Διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, που είχε προφυλακιστεί πριν από έξι μήνες, φερόμενος ως εμπλεκόμενος σε υπόθεση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, για την οποία προφυλακίστηκαν και αστυνομικοί.
Κάνοντας χρήση του νόμου ο κ. Ντζιμάνης κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης από τις φυλακές όπου κρατούνταν.
Το αρμόδιο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αυτεπάγγελτα τελικά αποφάσισε την αποφυλάκιση του αξιωματικού έως ότου εκδικαστεί από την τακτική δικαιοσύνη η υπόθεση

Η όλη υπόθεση που περιλαμβάνει χιλιάδες απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες μεταξύ το τ. Αστυνομικού και σκοτεινών κύκλων κλπ, είχε ως αποτέλεσμα να συνταράξει τα θεμέλια της Αστυνομίας καθώς και της κοινωνία, και να προφυλακιστεί με κακουργηματικές κατηγορίες ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής αλλά και ενός αρχιφύλακα της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.
ΔΕΙΤΕ τις επευφημίες των πρωτοπαλίκαρών του στην ΕΛΑΣ:


Και εδώ, τι έλεγε για τον Ντζιμάνι, το… τζιμάνι της Δικαιοσύνης, υφυπουργός της, Καραγκούνης:
 Καραγκούνης, υφυπ. Δικαιοσύνης (!!!)
13/1/12:
«ΚΟΣΜΗΜΑ για το Σώμα ο Ντζιμάνης»



Αποδεχόμενος τη δημόσια πρόσκληση που απηύθυνε προς τους βουλευτές του Νομού, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Διοικητής του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδ/σης Ασφάλειας Αγρινίου κος Φώτης Τζιμάνης, ο οποίος αποτελεί ένα κόσμημα για το Σώμα με αξιόλογη και σημαντικότατη προσφορά στη μάχη κατά των ναρκωτικών, θα ήθελα να του υπενθυμίσω και να καταστήσω σαφή τόσο τη δική μου θέση όσο βεβαίως και την πάγια θέση της Ν.Δ. για το θέμα των ναρκωτικών…..


Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013
Προφυλακίστηκε ο πρώην διοικητής της δίωξης ναρκωτικών η σύζυγος του οποίου ήταν υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (: και ο ίδιος πρόεδρος των Αξιωματικών της ΕΛΑΣ στη Δ. Ελλάδα!)




Στην ΕΛ.ΑΣ έχει ξεσπάσει σάλος καθώς ο αστυνομικός υποδιευθυντής διώκεται για αδικήματα που διέπραξε την περίοδο που ήταν αρχισυνδικαλιστής, πρόεδρος δηλαδή των Αξιωματικών της Δυτικής Ελλάδος.
Η συζυγός του, (: Ντζιμάνη Ρούση Αγγελική), μάλιστα,  είναι πρώην τραπεζική υπάλληλος με έντονη κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα στο Αγρίνιο, όπου είναι δημοτική σύμβουλος αλλά και στις τελευταίες εκλογές υποψήφια Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ.



Ντζιμάνη- Ρούση Αγγελική



ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Οι αστυνομικοί- έμποροι ναρκωτικών και, ιδίως, ΗΡΩΙΝΗΣ, δεν είναι η εξαίρεση, πλέον, αλλά ο ΚΑΝΟΝΑΣ:
Κι άλλα 10,6 κιλά ηρωίνης στο σπίτι του πρώην αστυνομικού που πιάστηκε προχθές με 12 κιλά στην Ηγουμενίτσα
Μαρτίου 23rd, 2013

Το Μώλυ, 9/11/2011:  
Δεν υπάρχει, πια, σπείρα εγκληματιών χωρίς ένστολους!


Συνεχείς επιβεβαιώσεις, πλέον, του συνθήματος των Αναρχικών των Εξαρχείων
(Αυτοί ξέρουν, για!)

ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!!

Mεγάλη ποσότητα ηρωίνης,  βάρους 10,6 κιλών, ένα όπλο τύπου καλάσνικοφ και δεκάδες σφαίρες, βρέθηκαν στην κατοχή του συνταξιούχου αστυνομικού, που είχε συλληφθεί πριν τρεις ημέρες να μεταφέρει ναρκωτικά στην Ηγουμενίτσα.
Η συνέχιση της έρευνας της αστυνομίας σε αποθήκη που είχε ο αστυνομικός από κοινού με συγγενικό του πρόσωπο στη Φλώρινα, αποκάλυψε τη νέα ποσότητα ηρωίνης και του όπλου.
Read more…

Συνελήφθη ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ρέντη κατηγορούμενος για διαφθορά (!!!)
Φεβρουαρίου 14th, 2013
Το Μώλυ, 9/11/2011: 
 Δεν υπάρχει, πια, σπείρα εγκληματιών χωρίς ένστολους!




Μήπως είναι …ερωτευμένος ο υπουργός Οικονόμου με τον 32χρονο θρασύ και «περίεργα» πλούσιο υποτακτικό του, Κουντρομιχάλη;

Καθημερινά, πλέον, συλλαμβάνονται εγκληματίες αστυνομικοί!


Στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της κλοπής, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος και εκβίασηςσε βάρος 34χρονου μετανάστη από το Πακιστάν, οδηγήθηκε την Πέμπτη ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ρέντη, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων.
Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, η υπόθεση διερευνήθηκε από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων μετά από καταγγελία του μετανάστη

Read more…

Συνελήφθη ο διοικητής του τμήματος Ασφαλείας Αιγάλεω για εκβίαση καταστηματάρχη


Φεβρουαρίου 13th, 2013
Το Μώλυ, 9/11/2011: 
 Δεν υπάρχει, πια, σπείρα εγκληματιών χωρίς ένστολους!

Καθημερινά, πλέον, συλλαμβάνονται εγκληματίες αστυνομικοί!


Και σήμερα:

Τον διοικητή του τμήματος Ασφαλείας Αιγάλεω συνέλαβε η Ελληνική Αστυνομία έπειτα από καταγγελία αλλοδαπού ιδιοκτήτη καταστήματος, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς του ζήτησε 2.000 ευρώ για να μην προχωρήσει σε καταγραφή υποτιθέμενων παραβάσεων.

Read more…

Ο Δένδιας και ο φίλος του, υψηλόβαθμος αστυνομικός στην Κέρκυρα, που προστάτευε… Γύφτο μεγαλοτοκογλύφο (!) + Γκερέκου & αδελφός
Φεβρουαρίου 18th, 2013

Σκάνδαλα στο νησί των Φαιάκων

Ανώτατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., πολιτικοί, (: Δένδιας, Γκερέκου κ.ά.) και δικαστές καταγγέλονται για σχέσεις με κακοποιούς
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  16/02/2013 07:11
Αναφορές για σχέσεις πολιτικών, αξιωματικών της Αστυνομίας και δικαστών με ποινικούς. Καταθέσεις για στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που συνεργάζονται με τοκογλύφους και συμμετέχουν σε έναν πόλεμο αλληλοεξόντωσης μέσα στα σώματα ασφαλείας. «Διαρροές» για υπηρεσιακούς παράγοντες που «συστεγάζονται» με κακοποιούς και έχουν κοινά συμφέροντα.
Πρόκειται για ένα μικρό μόνο δείγμα γραφής από την αδυσώπητη μάχη παρασκηνίου με οσμή εκτεταμένης διαφθοράς, που μαίνεται επί μήνες στην Κέρκυρα. Οι «εχθροπραξίες» στο νησί του Ιονίου φαίνεται να έχουν τελικό στόχο τόσο τον Κερκυραίο υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Νίκο Δένδια όσο και άλλους τοπικούς – πρώην και νυν – βουλευτές. 

Read more…



ΠΗΓΗ