ΟΥΚΡΑΝΙΑ:Ο ναζιστικός χαιρετισμός του νέου πρωθυπουργού ...

Mια φωτογραφία-σοκ του νέου πρωθυπουργού της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσιένιουκ, ο οποίος θεωρείται φιλοευρωπαίος τεχνοκράτης, τον δείχνει να χαιρετάει ναζιστικά, δίπλα στον ακροδεξιό ηγέτη του κόμματος Σβόμπονα και στον πυγμάχο Κλίτσκοφ.Σύμφωνα με το σάιτ «L’echelle de Jacob», ο νέος πρωθυπουργός της Ουκρανίας είναι γνωστός ακροδεξιός. Μέλος του κόμματος της Γιούλια Τιμοσένκο, υπήρξε στο παρελθόν υπουργός οικονομικών και υπουργός Εξωτερικών, ενώ καλείται να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές και να αποφύγει την πτώχευση.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Το γύρο του διαδικτύου κάνει ο ναζιστικός χαιρετισμός του νέου πρωθυπουργού 
Ο Γιάτσενιουκ στο κέντρο χαιρετά ναζιστικά, αριστερά ο ακροδεξιός Τιάνιμποκ γελάει και δεξιά ο Κλίτσκο, πιο αποστασιοποιημένος.
Ο Γιάτσενιουκ εμφανίζεται να χαιρετά με προτεταμένο το δεξί χέρι το πλήθος από εξέδρα, εχοντας δίπλα του τόσο τον Βιτάλι Κλίτσκο, τον πυγμάχο που ηγείται της Ουκρανικής Δημοκρατικής Συμμαχίας για τις Μεταρρυθμίσεις, όσο και τον Ολε Τιάνιμποκ των ακροδεξιών εθνικιστών του Σβόμποντα.
Δεν είναι σαφής η προέλευση της φωτογραφίας, καθώς υπάρχουν σελίδες στις οποίες φαίνεται να έχει δημοσιευτεί ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν η κατάσταση στο Κίεβο δεν προμήνυε ακόμη την αιματηρή κλιμάκωση της κατάστασης στην Ουκρανία.

ΠΗΓΗ:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid
=22769&subid=2&pubid=63970711
20-2-2014


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ukranian-Nazis:



 
     Ukraine:  ...Peaceful protesters!


 Ukranian-Nazis:''Svoboda'' members marching.  
They are fighting for Ukrainian ... democracy





McCain and leader of anti-semitic, Neo-Nazi Svoboda Party, Oleh Tyahnybok:
The U.S. government is working with neo–Nazis