Η υγειονομική μάσκα και ο Σατανάς.


Η υγειονομική μάσκα και ο Σατανάς. 

Σχέδιο του Ροκφέλερ για να επιβάλει την παγκόσμια δικτατορία του Αντίχριστου. Το αποκάλυψε προχθές ο κληρικός που εξεδίωξε από την εκκλησία του, αφού την προπηλάκισε, την κυρία με την υγειονομική μάσκα. Γιατί ο Ροκφέλερ και όχι ο Ρότσιλντ ή ο Σόρος; Μάλλον θα έχει τις πληροφορίες του. Δεν πρόλαβε να μας εξηγήσει με ποιον τρόπο θα εκτελεσθεί το σχέδιο. Αν είναι με κάτι εκατομμύρια νεκρούς, τότε η μάσκα είναι τρόπος αντιμετώπισης της επέλασης του Αντίχριστου. Μερικές φορές η σκέψη είναι τόσο βαθιά που χάνεται στα βάθη του ωκεανού της. Και γιατί τον ενόχλησε η κυρία; Γιατί η εκκλησία δεν δέχεται μασκαράδες. Η εκκλησία δεν είναι καρναβάλι. Κι αν κάποιος πάει στη λειτουργία με το κολάρο που σου φορούν για το αυχενικό, τι γίνεται; Εννοείται ότι αμέσως πήρε μπροστά ο μηχανισμός του αντικληρικαλισμού. Σκοταδισμός, Μεσαίωνας. Ασε που ο Μεσαίωνας μόνον σκοτεινός δεν ήταν και γι’ αυτό έδωσε τη θέση του στην Αναγέννηση.

Κατ’ αρχάς η Εκκλησία δεν απαγορεύει την χρήση μάσκας εντός των ναών – αν δεν κάνω λάθος. Δεν την επιβάλλει κιόλας, ενώ θα έπρεπε να την επιβάλλει. Οπότε η υπόθεση αφορά τον συγκεκριμένο κληρικό, όπως και ο ανάρμοστος τρόπος αντίδρασής του αφορά την παιδεία του και τον χαρακτήρα του. Και στο σημείο αυτό αναδεικνύεται ένα πρόβλημα. Οντως το μορφωτικό επίπεδο των κληρικών δεν διαφέρει από το μορφωτικό επίπεδο του μέσου συμπατριώτη μας. Ακόμη κι αν είναι απόφοιτοι Θεολογικής Σχολής. Ενα μεγάλο ποσοστό όσων αποφοιτούν από τις Νομικές ή τις Φιλοσοφικές Σχολές της χώρας και ασκούν το επάγγελμα του δικηγόρου, του δικαστή ή μπαίνουν σε μια σχολική αίθουσα για να διδάξουν είναι εξίσου αμόρφωτο με τον κληρικό που πιστεύει ότι ο Ροκφέλερ είναι ο Αντίχριστος. Αν τώρα αυτό βρει γόνιμο έδαφος στον χαρακτήρα του δημοσίου υπαλλήλου, ο οποίος, λόγω χαμηλού επιπέδου, αυθαιρετεί για να επιδείξει την εξουσία του, τότε το αποτέλεσμα είναι η έξωση της κυρίας. Πόσοι προϊστάμενοι πολεοδομίας δεν ερμηνεύουν κατά τον δικό τους, αυθαίρετο, τρόπο τους νόμους;

Υπάρχουν ιερείς που διακονούν το σχήμα τους με την ευθύνη της πνευματικότητας που επιβάλλει. Ανθρωποι μορφωμένοι. Υπάρχουν κι άλλοι που αυθαιρετούν χωρίς αναστολές και απολαμβάνουν να ασκούν εξουσία. Και είναι άλλο να αγανακτείς μ’ αυτούς τους τελευταίους και άλλο να κατηγορείς την ίδια την Εκκλησία για σκοταδισμό. Η Εκκλησία οφείλει να είναι και συντηρητική και αναχρονιστική. Αυτός είναι ο ρόλος της. Κι αντί να την πετροβολούνε όλοι όσοι πιστεύουν στον ορθολογισμό τους αντί για τον Θεό, ας φροντίσουν να την καταλάβουν. Αφήστε και το άλλο. Η δικτατορία της πολιτικής ορθότητας θεωρεί θεμιτό να λοιδορείς την ελληνική Εκκλησία και να την κατηγορείς για σκοταδισμό, όμως αν τολμήσεις να πεις τίποτε για τον ιμάμη της γειτονιάς σου, αμέσως θεωρείσαι ισλαμόφοβος και ρατσιστής.

Τάκης Θεοδωρόπουλος 


29/7/2020



   Hajj  

What is the Hajj?

    Η πανδημία του κορωνοϊού έπληξε και το πιο σημαντικό προσκύνημα του Ισλάμ, το Χατζ. Ξεκινά ένα «πρωτοφανές» Χατζ: Με μόλις 1.000 πιστούς αντί για 2 εκατομμύρια.

    Ελάχιστοι οι προσκυνητές στη Μέκκα 
λόγω κορονοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο φτάνουν στη Μέκκα περισσότεροι από δύο εκατομμύρια άνθρωποι για το Χατζ.

Πολύ διαφορετικό είναι το ιερό προσκύνημα στη Μέκκα τη φετινή χρονιά εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.  Για πρώτη φορά η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας απαγόρευσε στους πιστούς μουσουλμάνους να προσκυνήσουν στo Χατζ προκειμένου να μην γίνει ο ιερός τόπος εστία ανεξέλεγκτης διάδοσης του κορονοϊού. 

Επιλέχθηκαν μετά από διαδικτυακή αίτηση μόλις 1.000 με 10.000 κάτοικοι της χώρας, ηλικίας από 20 έως 50 ετών που δεν έχουν εμφανίσει οποιοδήποτε σύμπτωμα της νόσου για να συμμετάσχουν στο Χατζ. Μετά από μέρες στην απομόνωση, οι προσκυνητές φορώντας μάσκες και με ομπρέλες για τον ήλιο στα χέρια, έφτασαν χωρισμένοι σε ομάδες των 20 στον ιερότερο χώρο της ισλαμικής θρησκείας και προσευχήθηκαν κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Όπως αναφέρει το euronews, η Σαουδική Αραβία, που έχει τον υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού στον αραβικό κόσμο καλύπτει όλα τα έξοδα ταξιδιού, διαμονής, γευμάτων και υγειονομικής περίθαλψης προσκυνητών. 

Το νερό που πίνουν οι προσκυνητές από το πηγάδι Zamzam είναι συσκευασμένο σε πλαστικά μπουκάλια. Τα βότσαλα για την απομάκρυνση του κακού που συνήθως συλλέγονται από τους προσκυνητές κατά μήκος των διαδρομών του Χατζ θα αποστειρώνονται και θα αποθηκεύονται εκ των προτέρων. Επιπλέον, οι προσκυνητές έλαβαν ατομικά χαλιά προσευχής και ειδική ενδυμασία η οποία σύμφωνα με τους Σαουδάραβες σκοτώνει τα βακτήρια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κάθε χρόνο φτάνουν στη Μέκκα περισσότεροι από δύο εκατομμύρια άνθρωποι για το προσκύνημα.

https://www.ethnos.gr/kosmos/117614_elahistoi-oi-proskynites-sti-mekka-logo-koronoioy

29/07/2020  




  ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ-ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ  

Κάποιος να μας ξυπνήσει! Ο κορωνοϊός επανέρχεται δριμύτερος (30/7/2020)


«Corona Who?…» αναρωτιούνται στο Alemagou. 
Σιγά μην συμμορφωθούν οι ανεγκέφαλοι της Μυκόνου…

Μύκονος: Οι μαγαζάτορες παίζουν κρυφτό με την αστυνομία.Το γλέντι (και ο συνωστισμός) δεν σταματά - Η ρώσικη ρουλέτα του COVID-19 «σημαδεύει» απειλητικά τα κοσμικά beach clubs του νησιού που «ανοιγοκλείνουν» μέχρι την επόμενη έφοδο των αστυνομικών.