Είναι πόλεμος. Η Τουρκία γεμίζει την Κύπρο με Αφρικανούς μετανάστες...



 Η Αφρική εισβάλλει-αλλοιώνει την Κύπρο.

Η Κύπρος έχει βουλιάξει κάτω από δεκάδες χιλιάδες παράνομους από δεκάδες χώρες και ειδικά από μουσουλμανικές και αφρικανικές. Η Τουρκία δεν χρειάζεται να ρίξει ούτε μία σφαίρα. Ήδη αλώνει και θα ελέγξει την Κύπρο διά της δημογραφικής αλλοίωσης και της μετατροπής των Ελλήνων σε θλιβερή μειονότητα και πλάνητες εις αναζήτηση άλλης χώρας και ίδρυση Νέας Κύπρου… Ανησυχεί κανείς;

Πρόκειται πλέον για εφιάλτη: Χιλιάδες Αφρικανοί έχουν εισβάλει και συνεχίζουν να εισβάλλουν στην Κύπρο. Εργαλειοποιούνται από την κατοχική Τουρκία, η οποία τους μεταφέρει διά των αερογραμμών της από χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής προς την Κωνσταντινούπολη. Ακολούθως μεταφέρονται στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, τους χορηγείται βίζα 60 ημερών και αμέσως διοχετεύονται προς τις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας. Πόλεις και χωριά της Κύπρου έχουν αποκτήσει αφρικανικό χρώμα. Ο στόχος της Τουρκίας είναι να αλλοιώσει και να παραμορφώσει πλήρως τη δημογραφική σύνθεση του νησιού.

Είναι ο τρίτος Αττίλας, ο οποίος πλήττει την Κυπριακή Δημοκρατία διά των παράνομων, οργανωμένων μεταναστευτικών ροών. Ο καθ’ ύλην αρμόδιος Υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής, σε δηλώσεις του (27/3/2022) είπε πως «πρέπει να υπάρξει περιορισμός των καθημερινών διελεύσεων που ξεπερνούν τις 100 κάθε βράδυ, αλλά και πολλαπλασιασμός των επιστροφών». Σε διάστημα τριών μηνών, 5.000 παράνομοι μετανάστες εισέβαλαν στις ελεύθερες περιοχές. Εξ αυτών, το 90% και πλέον είναι Αφρικανοί! Σε αυτούς πρέπει να προστεθούν πολλές χιλιάδες Αφρικανών που ήδη εισέβαλαν στο νησί και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα παρανομίας και κοινωνικής αναταραχής.

Ο Κύπριος Υπουργός Εσωτερικών επισήμανε ότι σε διάστημα τριών μηνών απελάθηκαν 680 άτομα, σταγόνα στον μαύρο ωκεανό που σαρώνει τις ελεύθερες περιοχές. Εξάλλου, εκατοντάδες ασυνόδευτα παιδιά συμπληρώνουν τον δημογραφικό εφιάλτη που βιώνει η Κυπριακή Δημοκρατία. Ήδη, το 5% του πληθυσμού της είναι ξένοι, κατά πλειοψηφία παράνομοι που προωθήθηκαν από την Τουρκία. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η Λευκωσία ζήτησε την αρωγή της γαλλικής κυβέρνησης, ώστε να συνδράμει στην επιστροφή παράνομων μεταναστών κυρίως από το Καμερούν, τη Νιγηρία και το Κονγκό.

Ο αρμόδιος Υπουργός ανακοίνωσε επίσης τρεις δράσεις. Πρώτον, έχει αρχίσει η δεύτερη φάση τοποθέτησης φυσικών εμποδίων κατά μήκος της Γραμμής Αντιπαράταξης, ώστε να παρεμποδίζεται η διέλευση προς τις ελεύθερες περιοχές. Δεύτερον, ισραηλινής κατασκευής ηλεκτρονικό σύστημα επιτήρησης της Γραμμής Αττίλα, θα αρχίσει να εφαρμόζεται από τον προσεχή Αύγουστο. Γιατί τόση καθυστέρηση; Μέχρι τότε, η Κύπρος θα έχει πλημμυρίσει από χιλιάδες Αφρικανούς και άλλες εθνικότητες. Τρίτον, ο Ν. Νουρής αποκάλυψε πως «υπάρχει η διάθεση να συγκροτήσουμε ένα Σώμα για να μπορούμε να επιτηρούμε τη γραμμή κατάπαυσης του πυρός». Διάθεση; Δηλαδή ούτε πρόθεση, ούτε απόφαση, ούτε σχεδιασμός!

Μετά την τουρκική εισβολή, στις αρχές του 1975 άρχισε μαζικός εποικισμός των κατεχομένων εδαφών της Κυπριακής Δημοκρατίας με κουβαλητούς από την Ανατολία. Αυτό το έγκλημα πολέμου, κυπριακές κυβερνήσεις το παράχωσαν κάτω από το χαλί της ανεπάρκειας, της τουρκοφοβίας και της δουλόπρεπης γονυκλισίας τους ενώπιον του Αττίλα για να συναινέσει σε συνομιλίες. Τα τελευταία χρόνια η Τουρκία επιδίδεται μεθοδικά και συστηματικά σε έναν άλλο εποικισμό, απείρως χειρότερο και πιο εφιαλτικό, από τον πρώτο. Είναι η αιχμή του τουρκικού δόρατος για την τουρκοποίηση και έλεγχο της Κύπρου.

Η δημογραφική σύνθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας έχει αλλοιωθεί σε βαθμό επικίνδυνο για τον Ελληνισμό. Στους δρόμους, στις πλατείες, στα πάρκα, στα λεωφορεία, σε σχολεία, η πλειοψηφία είναι παράνομοι ξένοι και τώρα Αφρικανοί.
Πρόσφατα (21/2/2022) υπογράφτηκε στη Λευκωσία Μνημόνιο Συνεργασίας για το μεταναστευτικό, μεταξύ ΕΕ και Κύπρου. Το Μνημόνιο προνοεί δράσεις σε τρεις βασικούς άξονες. Ο πρώτος αφορά τα σημεία εκκίνησης και προέλευσης των μεταναστευτικών ροών. Ο δεύτερος την ενίσχυση των δομών υποδοχής. Ο τρίτος αφορά την επιστροφή των ροών στις χώρες προέλευσης.

Ο Υπουργός Εσωτερικών πανηγύρισε: «Μας άκουσαν, κατάλαβαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και είναι στο πλευρό μας». Και λοιπόν; Αφού κατάλαβαν τον εφιάλτη που βιώνει η Κύπρος, γιατί εντάθηκαν και αυξήθηκαν κατακόρυφα οι εισβολές παράνομων από τα κατεχόμενα; Η Ευρώπη, που τώρα ηρωοποιεί και συγχαίρει την κατοχική Τουρκία για τον δήθεν ειρηνοποιό ρόλο της στην ουκρανική κρίση, δεν πρόκειται ούτε να την πιέσει να δεχθεί επανεισδοχή όσων προωθεί στις ελεύθερες περιοχές, αλλ’ ούτε και θα ασχοληθεί με την Κύπρο. Τώρα την καίει η μεγαλύτερη μεταναστευτική ροή από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Πέραν των 4 εκ. Ουκρανών βρήκαν καταφύγιο σε ευρωπαϊκές χώρες - και στην Κύπρο.

Παλαιότερα, ο Υπουργός Εσωτερικών είχε εξομολογηθεί ότι ουσιαστικά η Κυπριακή Δημοκρατία είναι μόνη στην αντιμετώπιση της εισβολής παράνομων από τα κατεχόμενα. Έτσι ακριβώς! Αντί, συνεπώς, να ζητά εκατομμύρια για τους εισβολείς και να κτίζει νέα κέντρα υποδοχής τους, ας ακολουθήσει το παράδειγμα της Πολωνίας, της Εσθονίας, της Ουγγαρίας. Διερωτώμεθα: Πότε η Λευκωσία θα βγει δημόσια και θα διαμηνύσει έντονα ότι η Κύπρος δεν είναι Ελντοράντο παροχής παχυλών επιδομάτων, καλοπέρασης και ανοχής της παρανομίας; Γιατί δεν προειδοποιεί, με δημοσιεύσεις σε εφημερίδες των χωρών προέλευσης των παρανόμων, ότι, αν εισβάλουν στην Κύπρο, θα συλληφθούν και θα απελαθούν αμέσως;

Εκτός από ζήτημα εθνικής και βιολογικής επιβίωσης, η Κύπρος αντιμετωπίζει και κρίσιμο πρόβλημα ταυτότητας. Πέρα από τους Έλληνες, τους Τ/κύπριους, τους Αρμένιους, τους Μαρωνίτες και τους Λατίνους, σήμερα το νησί έχει βουλιάξει κάτω από δεκάδες χιλιάδες παράνομους από δεκάδες χώρες και ειδικά από μουσουλμανικές και αφρικανικές. Η Τουρκία δεν χρειάζεται να ρίξει ούτε μία σφαίρα. Ήδη αλώνει και θα ελέγξει την Κύπρο διά της δημογραφικής αλλοίωσης και της μετατροπής των Ελλήνων σε θλιβερή μειονότητα και πλάνητες εις αναζήτηση άλλης χώρας και ίδρυση Νέας Κύπρου…

Ανησυχεί κανείς;


Σάββας Ιακωβίδης


https://simerini.sigmalive.com/article/2022/4/13/e-aphrike-eisballei-alloionei-ten-kupro/?s=08


13 Απριλίου 2022